Le Veneziane Paste Capellini (fidea) 250g
Fara Gluten, Fara Lactoza, Fara Ou. Produs destinat
persoanelor cu boala celiaca
Ingrediente: faina de porumb, emulgatori: mono- si
digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala.
Instructiuni de preparare: pentru fiecare 100g paste se
fierbe 1 litru de apa cu 10g sare.
Timp de fierbere 3-4 minute, dupa care se strecoara.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.
Valori nutritionale/100g produs:
Valoare energetic: 1505kj/355kcal,
Grasimi 0.95g, din care grasimi saturate 0.14g,
Carbohidrati 79.12g, din care zahar 0.60g,
Fibre alimentare 2g,
Proteine 6.45g,
Sare 0.03g
Greutate neta: 250g,
Produs si ambalat in Italia de Molino di Ferro S.p.a.
Diana –
Sunt cele mai bune paste pentru supa. Eu le fierb cel mult 3 min…. Atenție, nu se fierb in supa, ci separat în apa, altfel rămâne supa tulbure…
Berindeie Adrian –
Mulțumim pentru apreciere. O zi bună!
Berindeie Adrian –
Cele mai bune.